Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم استان گلستان در مجلس شورای اسلامی از رویکرد وزارت نفت و انجام فعالیت‌های اکتشافی در استان گلستان قدردانی کرد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت نفت خزر، عبدالجلال ایری در دیدار با مدیرعامل شرکت نفت خزر و مدیر اکتشاف شرکت ملی نفت ایران افزود: سرمایه‌گذاری‌هایی که وزارت نفت در استان گلستان انجام می‌دهد برای مردم استان امیدبخش است و از گذشته‌های دور صحبت‌هایی درباره وجود ذخایر نفت و گاز در استان گلستان مطرح بوده که بی‌شک حفاری‌های اکتشافی وزارت نفت نتایج خوبی در این حوزه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: خوشبختانه ظرفیت‌های توسعه صنعت نفت در استان وجود دارد و ما نیز تلاش می‌کنیم با همکاری مسئولان استان و فراهم کردن مقدمات لازم، زمینه شتاب در توسعه اکتشاف‌های نفت و گاز را فراهم کنیم.

نماینده مردم استان گلستان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به حفاری و اکتشاف نفت و گاز در گمیشان استان گلستان افزود: مجموعه‌ای توانمند از مهندسان و متخصصان فنی کشور در این پروژه راهبردی فعال هستند که اگر در این منطقه به منابع هیدروکربوری دست یابیم جهش بسیار خوبی در تأمین گاز استان‌های شمالی و اشتغال به‌وجود خواهد آمد.   

علی اصولی، مدیرعامل شرکت نفت خزر نیز در این دیدار با تأکید بر اهمیت اکتشاف منابع نفت و گاز در شمال و شمال شرق کشور اظهار کرد: به نتیجه رسیدن برنامه‌های اکتشافی در حوزه شمال کشور، صرفه‌جویی قابل توجهی در کاهش هزینه‌های انتقال انرژی از جنوب به شمال کشور به همراه خواهد داشت.

 وی با بیان اینکه یکی دیگر از اولویت‌های شرکت ملی نفت ایران توجه به میدان‌های مشترک است، تصریح کرد: اولویت صنعت نفت مرزهای شمال شرق ایران، ترکمنستان و استان گلستان است و با توجه به آغاز حفاری و اکتشاف نفت و گاز در گمیشان امیدواریم فعالیت در این حوزه با نتیجه مطلوب همراه باشد.

مدیرعامل شرکت نفت خزر ضمن تشریح تاریخچه فعالیت‌های اکتشافی در استان گلستان به اقدام‌ها و فعالیت‌های انجام‌شده در این حوزه پرداخت و گفت: حفاری اکتشافی چاه صوفیکم، حفاری دشت گرگان، لرزه‌نگاری در خشکی و شرق دریای خزر و چاه هیرکانی که امسال عملیات آن آغاز شده است را می‌توان از مهم‌ترین برنامه‌ها و اقدام‌های شرکت ملی نفت ایران در استان گلستان برشمرد.

اصولی اظهار کرد: از سال ۱۳۸۹ مطالعات دوباره درباره شناسایی ظرفیت‌های هیدروکربوری در استان گلستان آغاز و سال ۱۳۹۰ نیز پروژه لرزه‌نگاری دوبعدی با هدف شناسایی ذخایر احتمالی موجود در مرز ایران و ترکمنستان اجرا شد و نتیجه این لرزه‌نگاری و مطالعات پیشین ما را به ساختاری در نقاط مرزی و دیگر نقاط استان گلستان رسانده است که امیدواریم با اولویت قرار گرفتن این پروژه‌ها و انجام حفاری و اکتشاف در استان گلستان بتوانیم بخشی از نیازهای هیدروکربوری شمال کشور را تأمین کنیم و شاهد رونق و شکوفایی اقتصادی و ایجاد اشتغال در این استان باشیم.

منبع: شانا

کلیدواژه: استان گلستان حفاری اکتشافی شرکت نفت خزر نماینده مجلس استان گلستان شرکت نفت خزر نفت و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۴۳۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ سید صمد ضیائی درخصوص نظام کنترل کیفیت کود‌های وارداتی و تولید داخل توسط شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور گفت: علاوه بر آنکه ثبت کود توسط مؤسسه تحقیقات آب و خاک انجام می‌شود، طرحی در کل کشور ازسوی دفتر مرکزی این شرکت به اجرا گذاشته می‌شود تا کل فرآیند را تحت کنترل درآورد.

وی افزود: پارسال از ۱۹۲ پارت، درمجموع ۳۵ هزار و ۷۲۵ تُن انواع کود‌های ازته، فسفاته و پتاسه توسط تیم نمونه برداری انجام و نمونه پس از پلمپ به مرکز تحقیقات کاربردی نهاده‌های کشاورزی شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کشور ارسال شد.

ضیائی به بیان اهمیت نظام کنترل کیفی نهاده‌های کشاورزی در این شرکت تاکید کرد: با این روش خواهیم فهمید که کودشیمیایی در کجا تولید، توزیع و به چه ترتیبی حمل می‌شود، تا اثرات مثبت آن بتواند به همه بهره‌برداران تعمیم داده شود.

وی خاطرنشان کرد: این نظام همچون گواهی‌های ایزو که کاملاً استاندارد هستند، کمک می‌کند تا محموله‌های کودی، در صحت و سلامت تولید شود و سپس به دست بهره‌برداران برسد.

دیگر خبرها

  • قدردانی وزیر ارتباطات از شرکت‌های دانش بنیان ارائه‌دهنده تجزیه‌گر مرسولات
  • ۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود
  • قدردانی استاندار و مدیرکل میراث فرهنگی کردستان از سوخت‌رسانی نوروزی
  • توقیف ۵۲ دستگاه حفاری غیرمجاز در لرستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • واگذاری ۲۸۹ محدوده معدنی در آذربایجان غربی
  • بخشی از آب سد گلستان امروز رهاسازی می‌شود
  • افزایش ۱۰۰ درصدی اکتشاف سنگ آهن در معادن سنگان خواف