Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@22:39:44 GMT

واکنش گاز گلستان به درخواست شرکت آجر ماشینی گنبدکاووس

تاریخ انتشار: ۲۴ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۳۱۲۳۲۹

واکنش گاز گلستان به درخواست شرکت آجر ماشینی گنبدکاووس

به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان، حسین ابراهیمی مدیرعامل شرکت آجر ماشینی گنبدکاووس هفته پیش در گفت‌وگو تفصیلی با خبرنگار فارس در گرگان تحت عنوان «استمداد کارخانه‌دار گلستانی از آیت‌الله رئیسی/ نگذارید صدها کارگر بیکار بمانند» اعلام کرد: کارخانه آجر ماشینی گنبدکاووس بزرگترین کارخانه آجر منطقه است که در روزهای اوج خود یکی از افتخارات تولید و اقتصاد شرق استان گلستان بوده و امروز به دلیل مشکلات عدیده مالی و تعطیلی کم کم به یک مخروبه بی‌فایده تبدیل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در این گفت وگو اظهار کرد: علت اصلی و بزرگ تعطیلی کارخانه قطع گاز مجموعه به دلیل بدهی به شرکت گاز است که در چند سال گذشته واقعا مانع از تولید متداوم محصول در کارخانه شده و در چندین نوبت به تعطیلی چندماهه کارخانه منجر شده است. به شکلی که از سال ۱۳۹۲ تا امروز مجموعا در چند مرحله تقریبا کارخانه به علت بدهی گاز بالغ بر ۷۰ ماه تعطیل بوده است.

بعد انتشار این خبر روابط عمومی شرکت گاز استان گلستان با ارسال توضیحی به دفتر خبرگزاری فارس در خصوص بدهی و مراحل قانونی برای در دریافت مطالبات شرکت آجر ماشینی گنبدکاووس که از سوی این شرکت تاکنون انجام گفته به تفصیل شرح داده‌اند که توجه مخاطبان را به جلب می‌کنیم:

«شرکت آجر ماشینی گنبدکاووس» به شماره اشتراک ۲۵۰۲۵۰۷۱۶۰۰ جزء واحدهای بدهکار طی سنوات گذشته دارای بدهی ۳ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان بوده که برای مساعدت تقسیط بدهی و عدم قطع گاز این واحد مکاتبات و صورت جلسات متعددی صورت گرفته که در ذیل به اهم سوابق و اقدامات اشاره شده است:

۱- در مورخ ۹ تیرماه ۱۳۹۷ شماره ۳۰۰۰/۱۸۳۹/۹۰۲۱ دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان مبنی بر اعطای فرصت یک ماهه، مهلت لازم داده شد.

۲- عطف به نامه شماره ۳۰۰۰/۲۴۱۱۱/۹۰۲۱ دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان گلستان مبنی بر اعطای مهلت ۶ ماهه نتوانست شرایط داده شده را رعایت کند.

۳- با تأکید استاندار گلستان و رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید آجر مکاتبه انجام و نیز جلسه چهارم دی ماه ۱۳۹۷ این ستاد مهلت برای پرداخت اقساط این کارخانه آجر داده شده که این مصوبه هم اجرا نشده است.

۴- عطف به صورتجلسه نامه شماره ۶۳۰۰/۱۷۵۳/۹۰۲۱ مورخ ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۷ فرصت ۶ ماهه برای پرداخت معوقات اعطای کند واحد مذکور مصوبه این صورت جلسه را رعایت نکرد.

۵- جلسه ۶۵۶۸۴/۲/۱۲۸ مورخ ۱۷ بهمن ماه ۱۳۹۷ تقسیط پرداخت کارخانه‌های آجر مصوب شد که در صورت عدم پرداخت اقدام قانونی توسط شرکت گاز استان به‌عمل آید که این کارخانه به مصوبه پایدار نبوده است.

۶- بنابه درخواست رئیس کل دادگستری استان گلستان و مصوبه جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان در سال ۱۳۹۸ اقساط پرداخت مصوب کردند و تاکید شد که در صورت عدم رعایت معوقات شرکت آجر ماشینی گنبد اقدام لازم صورت گیرد که متأسفانه این شرکت نتوانست مصوبه فوق را اجرا کند.

۷-در شماره نامه ۴۳۹۶۳۹ مورخ دهم آبان ماه ۱۳۹۹ در خصوص عدم اجرای متعهد به مصوبات ستاد اقتصاد مقاومتی استان از سوی «شرکت‌های آجر ماشین گنبدکاووس» و نامه شماره ۱۵ آبان ۱۳۹۹ دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان در خصوص اقدام قانونی برای وصول مطالبات شرکت فوق

۸- مصوبه‌های ستاد تسهیل مورخ ۱۴ بهمن ماه ۱۳۹۹ مبنی مساعدت بیشتر برای جلوگیری توقف تولید این کارخانه و کاهش مبالغ اقساط مصوبات گذشته، متأسفانه این کارخانه اقدام مؤثری در خصوص اجرای مصوبه فوق انجام نداده است.

9- لذا در راستای مصوبات ستاد تسهیل و اقتصاد مقاومتی استان، شرکت گاز استان اقدام کرده است.

10- شرکت گاز استان برنامه‌ریزی کرده بدون قطع گاز از محل توقف حساب «شرکت آجر ماشینی گنبدکاووس» به اندازه اقساط توافق شده اقدام کند و لیکن اصلا فروش آجر به حساب آجر ماشینی و مدیران آن واریز نمی‌شود و در این خصوص پیگیری شناسایی حساب‌ها و اموال مازاد شرکت بی‌نتیجه ماند و ناچارا برای حفظ حقوق عام و انفال بعد از تمام مساعدت‌ها مجبورا گاز کارخانه قطع شد.

لذا نظر به مراتب عنوان شده و تمامی مساعدت‌های به‌عمل آمده در راستای حمایت از تولید (ستاد اقتصادی مقاومتی و ستاد تسهیل رفع موانع تولید) کارخانه مذکور اقدام موثری به‌عمل نیاورد و موجب انباشت بدهی ایشان شده است که این موضوع نیز برای شرکت گاز استان از لحاظ حسابرسی و پاسخ‌دهی به مراجع نظارتی و مجمع عمومی شرکت ملی گاز تبعات حقوقی را در بر خواهد داشت. در حالی اینکه کارخانه‌های دیگری به مانند ایشان سعی در عمل به مصوبات و پایبندی به آن و کاهش بدهی‌های خود کرده‌اند.

 

گفتنی است حسین ابراهیمی مدیرعامل شرکت آجر ماشینی گنبدکاووس در گفت‌وگو تفصیلی با خبرنگار فارس در گرگان گفته بود: پس از آنکه در چندین مرحله کارخانه تعطیل شده بود، از ابتدای سال جاری که کارخانه به دلیل کرونا و عدم حضور کارگران و منع آمد و شد در برخی زمان‌ها تعطیل بوده و تولیدی نداشت نتوانستیم بدهی گاز را پرداخت کنیم، مجددا به محض راه‌اندازی کارخانه و شروع به کار، گاز کارخانه از شوی شرکت گاز تا خرداد و تیر قطع شد. در تیرماه معاون اقتصادی استاندار گلستان در جلسه‌ای مشترک با رسیدگی به موضوع تفاهمی را صورت دادند که ما به صورت ماهیانه ۱۵۰ میلیون از بدهی را پرداخت کنیم و در عوض شرکت گاز نیز گاز کارخانه را وصل کند.

پس از آنکه ما سه ماه این مبلغ را نیز پرداخت کردیم متاسفانه در یخبندان پائیز امکان تولید برای کوره‌های ما فراهم نبود و نتوانستیم قسط بدهی مد نظر را پرداخت کنیم و مجددا گاز مجموعه را قطع کردند که پس از چندین هفته پیگیری در جلسه‌ای با حضور استاندار و معاون شرکت گاز استان مقرر شد گاز کارخانه وصل شده و از این پس اقساط ۱۰۰ میلیون تومانی به صورت ماهیانه به همراه قبض جاری کارخانه پرداخت شود.

متاسفانه به بهانه‌های مختلف از جمله نرسیدن مصوبه کتبی نشست و ... نهایتا شرکت گاز با ۱۸ روز تاخیر در ۲۱ دی ماه ساعت ۲۲ شب گاز کارخانه را وصل کردند و در حالیکه کارخانه باید حداقل ۲۵ روز از آغاز به کار افتادنش بگذرد تا مراحل گرم کردن و آماده سازی کوره تا تهیه نهایی آجر را طی کند در پایان دی ماه از ما مطالبه قسط نخست ۱۰۰ میلیون تومانی کردند. این در شرایطی بود که تازه کارخانه راه افتاده بود و ما هیچ تولیدی را به سرانجام نرسانده بودیم تا از محل فروش آن بتوانیم قسط را پرداخت کنیم، اگر شرکت گاز همان روزی که استاندار دستور وصل شدن گاز را صادر کرد اقدام می‌کرد قطعا ما تا پایان ماه می‌توانستیم به درآمد رسیده و قسط بدهی را نیز پرداخت کنیم.

انتهای پیام/2307/

منبع: فارس

کلیدواژه: گاز گلستان بدهی آجر حسین ابراهیمی شرکت گاز گلستان معاون اقتصادی گلستان معاون اقتصادی استانداری گلستان استاندار گلستان رئیس کل دادگستری گلستان ستاد اقتصاد مقاومتی گلستان ستاد تسهیل گلستان پرداخت کنیم شرکت گاز استان استان گلستان شرکت گاز گاز کارخانه ستاد تسهیل ماه ۱۳۹۷

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۱۲۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید

 

محسن گرجی مدیرکل دفتر صنایع منسوجات و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت  در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان گفت: ما در زنجیره تامین بخش هایی را بیش از اندازه محدود کرده ایم در حالی که باید سیاست صنعت نساجی را تأمین کنیم، ما در زنجیره این صنعت یک محدودیت هایی داریم.  

 او گفت: به طور کلی در حوزه واردات پارچه باید محدودیت های بیشتری را اعمال کنیم تا ظرفیت تولید های داخل کشور فعال تر شود، ما در تأمین مواد اولیه صنعت پارچه کشور مشکلی نداریم.  

 گرجی بیان کرد: سال گذشته، یک میلیارد و ٨٠٠ میلیون دلار واردات داشتیم که از این رقم ٧٠٠ میلیون دلار به پارچه اختصاص دارد.

او در خصوص حوزه فرش های ماشینی گفت: در حوزه فرش ماشینی تا یک میلیون دلار ظرفیت صادرات وجود دارد، اما افزایش صادرات نیاز به مجموعه اقداماتی دارد. بحث بازگشت ارز هم باید اصلاح شود که یکی از مهم ترین موانع است.

گرجی اضافه کرد: صادرات فرش ماشینی حدود ۲۸۰ میلیون دلار بوده که حدود یک سوم از کل ۷۰۰ میلیون دلار صادرات در دفتر نساجی و پوشاک را به خود اختصاص داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • دانش‌آموزان بدهی ۳ زندانی جرایم غیرعمد را پرداخت کردند
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • اعتصاب کارگران «جهان»، ۵۳ سال قبل
  • انتخابات مرحله دوم گنبد در ۲۳۰ شعبه برگزار می شود
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • ارزش صادرات فرش ماشینی به ۲۸۰ میلیون دلار رسید
  • داروخانه‌ها برای خرید شیرخشک پول ندارند/ ۲۶ همت بدهی بیمه‌ها
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد