Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی طالبی مدیرعامل شرکت گاز گلستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، گفت: میانگین مصرف گاز در استان گلستان ۱۰ میلیون متر مکعب در روز است، اما زمستان امسال در برخی روز‌ها رکورد مصرف گاز با ۱۴ میلیون مترمکعب شکسته شد.

طالبی گفت: شرکت گاز از مردم، ادارات، کارخانه‌ها و کارگاه‌ها و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. ۱۰۰ میلیارد تومان طلبکار بوده و با وجود این طلبکاری گاز هیچ مشترکی در فصل زمستان قطع نشده است.

او با بیان اینکه اولویت گازرسانی در استان مصرف خانگی است، افزود: در حال حاضر گاز هیچ مشترکی در استان قطع نیست و تنها گاز ۵۰ درصد صنایعی که بدهی داشتند (به جز صنایع غذایی) قطع شده است.

مدیرعامل شرکت گاز گلستان گفت: استان گلستان در انتهای خط لوله مصرف گاز قرار دارد از این رو با افزایش مصرف دچار افت فشار گاز می‌شویم.

طالبی با بیان اینکه گاز مورد نیاز استان از دو خط لوله تامین می‌شود، ادامه داد: یک خط لوله گاز را از سرخس به گلستان منتقل می‌کند و خط لوله دوم گاز را از جنوب کشور به استان می‌رساند و در هر دو لوله گلستان در انتهای خط قرار دارد و بیشتر فشار گاز در طول مسیر گرفته می‌شود.

او گفت: اگر مردم یک درجه گاز مصرفی خود را کم کنند ۶ درصد در میزان مصرف گاز آن‌ها صرفه جویی می‌کنند.

انتهای پیام/ق

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: گازرسانی شرکت گاز مصرف گاز خط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۴۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،میزان ورودی مخازن کل کشور از ابتدای سال آبی (ابتدای مهرماه) تا هشتم اردیبهشت‌ماه معادل ۲۶.۵۷ میلیارد متر مکعب بوده که در قیاس با سال گذشته که عددی معادل ۲۹.۰۳ میلیارد مترمکعب بود، ۸ درصد کاهش داشته است؛ همچنین میزان کل خروجی سدهای کشور نیز با عدد ۱۶.۵۲ میلیارد متر مکعب نسبت به سال قبل یک درصد کاهش داشته است.

به‌گزارش ایسنا،حجم آب موجود مخازن اکنون ۳۱.۵۶ میلیارد متر مکعب ثبت شده که این عدد نسبت به سال قبل که عددی معادل ۳۱.۶۰ میلیارد متر مکعب بوده نیز تغییری نداشته است. همچنین حجم پرشدگی سدهای کشور نیز تا این تاریخ ۶۴ درصد است.

وضعیت برخی از سدهای مهم کشور بیانگر این است که در ۱۱سد درصد پرشدگی ۱۰۰درصد است، به‌طوری‌ که سد ارس آذربایجان شرقی، سد شهید قنبری استان آذربایجان غربی، سد جگین استان هرمزگان، سد کوثر کهگیلویه و بویراحمد، سد رودبار استان لرستان، سد ایلام و سد قشلاق و آزاد استان کردستان و سدهای پیشین، ریزدان، خیرآباد، ماشکیدعلیا ۱۰۰ درصد پر هستند.

همچنین ارتفاع کل ریزش‌های جوی کشور معادل ۲۰۰.۱ میلیمتر است. این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه درازمدت (۲۱۵.۲میلیمتر) ۷ درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۳.۱میلیمتر) ۹ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

۲۲۰

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900458

دیگر خبرها

  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • رسمی؛ دارمشتات به بوندسلیگای 2 سقوط کرد
  • ذخیره ۲و نیم میلیون متر مکعب آب در پشت سد‌های خاکی زرند
  • توقف منچستریونایتد مقابل تیم انتهای جدولی/ شفیلد به دسته پایین‌تر سقوط کرد + فیلم
  • رفع مشکلات معابر خاکی و پرتردد محله شهدای صفری
  • ۴۲ درصد سد‌های استان گلستان آبگیری شد
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • ماجرای دریافت انگشتر رهبر انقلاب توسط یک کارگر
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • آبگیری ۳ میلیون و ۹۵۰هزار متر مکعب در حوزه‌های منابع آبخیزداری طبس