Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین چهرگانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این واحد تولیدی از ۲۴ آبان گذشته دچار کمبود سوخت شد و همین موضوع فعالیت کارخانه را با محدودیت‌ جدی روبرو ساخته است.

وی بیان کرد: با بروز سرمای زودرس و بالا رفتن مصرف گاز خانگی، کارخانه سیمان گالیکش دچار محدودیت در استفاده از گاز طبیعی شد که نتیجه آن توقف تولید شرکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل کارخانه سیمان گلستان به دشواری استفاده از سوخت مازوت نیز اشاره کرد و گفت: قیمت پنج برابری این سوخت در مقایسه با گاز طبیعی و مسافت چند صد کیلومتری مرکز فروش آن از جنوب تهران تا شهرستان گالیکش در شرق استان گلستان موجب دشواری دسترسی شده است.

چهرگانی ادامه داد: تولید کارخانه سیمان گالیکش از هفته قبل به طور کامل متوقف شده و تلاش برای تامین سوخت جایگزین همچنان در دست انجام است.

وی گفت: با نبود سوخت برای تولید، صادرات سیمان کارخانه گلستان از طریق بندر امیرآباد مازندران متوقف شده و سه هزار تن نیاز روزانه بازار داخلی هم از طریق موجودی انبار تامین می‌شود.

به گزارش ایرنا؛ در پی تشدید سرما و افزایش مصرف سوخت زمستانه، شرکت گاز گلستان برای تامین سوخت منازل مسکونی مجبور به قطع گاز نیروگاه‌ها و واحدهای صنعتی استان شده است.

فعالیت خط تولید کارخانه سیمان پیوند گلستان واقع در شهرستان گالیکش پیش از این نیز به دلیل تاخیر در ورود و نصب فیلترهای جدید وارداتی برای تصفیه هوا و جلوگیری از صدمه به محیط زیست در مهرماه امسال ۲۳ روز تعطیل شده بود.

کارخانه سیمان پیوند گلستان که ۶۸ درصد سهام آن مربوط یکی از شرکت‌های وابسته به بنیاد مستضعفان است، در سال ۹۰ با ظرفیت تولید روزانه سه هزار و ۳۰۰ تن و ایجاد اشتغال ۳۰۰ نفر فعالیت خود را آغاز کرد.

به گفته فرهادی مدیر داخلی کارخانه سیمان گالیکش هم اکنون حدود ۳۰ هزار تن سیمان در انبارهای این کارخانه ذخیره است که به تدریج وارد بازار مصرف می‌شود.

برچسب‌ها گنبدکاووس مازوت گلستان گالیکش سیمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گنبدکاووس مازوت گلستان گنبدکاووس مازوت گلستان گالیکش سیمان اخبار کنکور کارخانه سیمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۴۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟

تین نیوز

کریدور حمل ونقل سبز و دیجیتال دریایی می تواند مشاغل سبز بیشتری ایجاد کند، بهبود سلامتی را برای جوامع محلی به ارمغان آورد و مزایای اقتصادی بی شماری به همراه داشته باشد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا،  محدود کردن گرمایش جهانی به ۱.۵ درجه سانتی گراد نیازمند تسریع تلاش ها برای کربن زدایی بخش کشتی رانی است. حرکت اول در این ابتکار، توسعه یک کریدور حمل ونقل سبز و دیجیتال به شمار می رود که نه تنها از توسعه سوخت ها و کشتی های با کربن کم و صفر حمایت، بلکه مشاغل سبز و مزایای سلامتی خوبی برای جوامع محلی ایجاد می کند.

مطالعه ای جدید حاکی از آن است که یک کریدور حمل ونقل دیجیتال و سبز (GDSC) بین سنگاپور، لس آنجلس و لانگ بیچ می تواند بیش از ۷۰۰ فرصت شغلی در تولید سوخت با آلایندگی صفر و نزدیک به صفر تا سال ۲۰۳۰ ایجاد کند. این مطالعه جریان های تجارت دریایی بین سنگاپور، لس آنجلس و لانگ بیچ را تجزیه وتحلیل کرد و یک خط پایه از فعالیت ها و نیازهای انرژی برای کشتی هایی را ارائه کرد که تا سال ۲۰۵۰ در کریدور فعالیت خواهند کرد.

مطالعه حاضر همچنین نشان داد که این کریدور می تواند به بهبود سلامت برای جوامع محلی منجر شود و مزایای اقتصادی گسترده ای را برای کشورهای این مناطق به همراه داشته باشد.

سوخت های بدون آلایندگی و توسعه مشاغل

تجزیه وتحلیل ها مقدار سوخت های نزدیک به صفر و صفر مورد نیاز برای ترافیک در این مسیر را با مدل سازی استفاده از سوخت های جایگزین کربن صفر و نزدیک به صفر توسط کشتی هایی برآورده کرده اند که در کریدور تا سال ۲۰۵۰ فعالیت خواهند کرد. در این بررسی پارامترهای مختلفی مانند هزینه های تولید و در دسترس بودن سوخت با توجه به اهداف استراتژی IMO 2023 در مورد کاهش انتشار گازهای گلخانه ای از کشتی ها در نظر گرفته شده است.

کربن زدایی دریایی برای مدت طولانی در دستور کار بوده است، زیرا حتی اگر سهم کشتی ها در گرمایش جهانی نسبتاً کم باشد، بسیار مهم است. سازمان بین المللی دریانوردی (IMO) معتبرترین نهاد بین المللی در این زمینه است که پس از چندین نقطه عطف در کربن زدایی دریایی، در سال ۲۰۱۸ یک نقشه راه جامع با استراتژی اولیه کاهش گازهای گلخانه ای ترسیم و آن را در سال ۲۰۲۳ بازنگری کرد. در این بازنگری کاهش گازهای گلخانه ای هم زمان با دستورالعمل بررسی چرخه حیات (LCA) توسعه پیدا کرد و رویکرد چرخه عمر به عنوان یک بخش ضروری برای دستیابی به اهداف آب وهوایی شناخته شد.

فعالیت های انجام شده از طریق کریدورهای کشتی رانی سبز می تواند موجب کاهش کربن زدایی گسترده تر در سراسر صنعت دریایی شود و مزایای سلامتی برای جوامع محلی و فرصت های اقتصاد سبز را برای کشورها به ارمغان آورد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • فعالیت «تلسکوپ فضایی هابل» متوقف شد!
  • گرامیداشت یاد شهدای مدافع حرم صادق شیبک و احمد غلامی در گالیکش و آزادشهر
  • استفاده از بتن حاوی گرافن در آمریکا
  • ساخت بلوک‌های بتنی از شیشه‌های دورریز توسط استارتاپ ایرانی
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود